kontakt os

Vores services

Services
Vi hjælper med en IT-løsning, der frigiver interne ressourcer

Hosting der giver mening

Inden for de seneste få år har flere og flere virksomheder valgt IT hosting som en løsning til at reducere sårbarhed samt til at frigøre økonomiske og menneskelige ressourcer. Og de positive følgevirkninger ved IT hosting er mange. Blandt andet oplever brugerne større arbejdsglæde og effektivitet med anvendelsen af systemerne - og når det er nødvendigt - at support bliver varetaget af IT specialister.

Men der er flere fordele ved at lægge sin IT ud af huset. En hosting løsning betyder også, at omkostningen til IT bliver variabel, og dynamisk kan tilpasses den situation, som virksomheden befinder sig i. Hermed opnås bedre likviditet, og det årlige IT budget kommer tættere på det faktuelle forbrug.

Når du vælger en hosting løsning hos Next Media Content slipper du fremover for at holde servere og systemer kørende. Alle virksomhedens applikationer og data bliver opbevaret i vore driftssikre datacentre, hvor der er tænkt på alt, der skal gøre din hverdag lettere - fra stabile og hurtige internetforbindelser, virusbeskyttelse, elektronisk adgangskontrol, overvågning, køling og nødstrøm til løbende opdatering af systemsoftware samt backup af systemerne.

Dermed kan du fokusere på jeres kerneforretning og lade et velfungerende IT løsning være en strategisk del af jeres forretningsudvikling.